< Inapoi

Blog > Birouri creative > Rechizite pe care le poți face cadou | Autograf.ro

Rechizite pe care le poți face cadou | Autograf.ro

Publicat de: Gabriel Stanescu

27 septembrie 2022

Uneori este greu să alegi un cadou pentru cei dragi, mai ales dacă vrei să achiziționezi ceva în același timp inedit și folositor. Îți dorești un cadou special, care să poată fi utilizat zilnic? Aruncă un ochi peste universul rechizitelor, deoarece este locul în care poți găsi o multitudine de comori. De la agende interesante la instrumente de scris de lux și rucsacuri sau genți de laptop, toate pot fi dăruite cu drag, indiferent de ocazie.

Pe autograf.ro și în magazinele fizice Autograf din Promenada Mall București și Palas Mall Iași, există o varietate de produse, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, care pot deveni cadoul ideal. Dacă elevii au nevoie de rechizite pentru școală, mai ales că niciodată nu strică să ai un stilou de rezervă, cei mari au nevoie să își organizeze în mod eficient timpul. Astfel că, cele mai bune cadouri pentru ei pot include caietele hibrid Oxford, dar și rucsacuri școlare sau genți pentru sport.

Idei de cadouri cool din categoria rechizitelor

Stilouri elegante

Stiloul este un instrument de scris potrivit pentru toate vârstele. Nu contează dacă ești încă elev sau lucrezi de ani de zile, stiloul poartă amprenta persoanei care îl folosește. Dacă vrei să dăruiești ceva special unei persoane dragi din viața ta, ia în considerare un stilou clasic și de efect. Fie că îl achiziționezi pentru copilul tău, fie pentru altcineva drag, stiloul este cel care îl va însoți în toate temele și proiectele importante.

Pentru cei mai mici, nu strică nicicând să aibă un stilou de rezervă sau un stilou special, pe care să-l păstreze pentru a marca un eveniment unic din viața lor. În concluzie, oricine se bucură când primește de un instrument de scris elegant, pe care-l poate folosi ani de zile.

Pentru cei care pur și simplu iubesc să folosească zilnic stiloul, Diplomat are câteva modele clasice, de colecție. Dacă ai un prieten bun mai pretențios și nu știi ce i-ai putea oferi de ziua lui, stiloul este un instrument care nu se demodează niciodată. Eleganța și valoarea pe care o conferă momentelor speciale din viață este de necontestat.

De exemplu, stiloul Diplomat Traveller este construit din oțel inoxidabil, iar designul este minimalist și foarte elegant. Poate fi utilizat cu cartușe de cerneală sau cu un convertor standard pentru cerneala îmbuteliată. În plus, vine împachetat într-o cutie metalică de cadou, deci nu va trebui să îți faci griji în privința ambalajului.

Stiloul de lux Aero are un design cu striații pe corpul stiloului și pe capac, care  îi oferă un aspect urban și modern instrumentului de scris. Este fabricat din aluminiu, iar penița sa este aurită cu aur de 14k. Funcționează pe bază de cartușe standard de cerneală sau cu un convertor (ambele sunt incluse).

Toate stilourile Diplomat respectă standarde înalte de calitate și reprezintă  o alegere cu care nu poți da greș niciodată. Alege un stilou în bugetul tău și dăruiește-l cu drag!

Ghiozdane pentru orice vârstă

Fie că vrei să faci un cadou pentru școlarul tău, fie pentru viitorul student, un ghiozdan (indiferent de modelul său) este nu doar un cadou inedit, ci și unul care va putea fi folosit zilnic. Pentru că pe piață există o multitudine de modele și opțiuni, ia în considerare un brand cunoscut, în care ai încredere. Ghiozdanele LEGO sunt deja un clasic printre elevi, datorită designului inconfundabil, dar și a confortului pe care îl asigură.

Având modele care variază în funcție de vârstă și de nevoi, ghiozdanele de la LEGO vor fi mai mult decât apreciate de cei care le vor purta.

Ghiozdanul pentru fete din colecția Starter LEGO Friends are un spate ergonomic, cu bretele reglabile, ceea ce oferă un confort ridicat la purtare. Este echipat cu suport detașabil pentru chei, etichetă de nume și curea elastică în compartimentul principal pentru a ține cărțile aproape de spate.

Alege ghiozdanul Signature Mortensen dacă ai vrea să faci cadou un rucsac școlar spațios, pentru toate zilele în care încărcătura lui va fi mare. Acesta include geanta sport, poziționată deasupra compartimentului pentru rechizite, ca să se asigure distribuția perfectă a greutății.

Iar pentru liceeni și viitorii studenți, o variantă practică este rucsacul LEGO Zero, poate fi folosit atât pentru școală, cât și în timpul liber. Are un spate ergonomic, căptușit, asigurând un confort ridicat la purtare. Este prevăzut cu un compartiment mare cu buzunar pentru laptop și tableta, un compartiment pentru caiete și un buzunar frontal mai mic cu organizator.

Indiferent de culorile preferate, de modelul căutat și de nevoile celui sau celei care va beneficia de acesta, alege să dăruiești cu ghiozdan care să se potrivească cu stilul său de viață și cu personalitatea acestuia, pentru că ai la dispoziție sute de variante pentru a găsi cadoul ideal.

Geantă de laptop

O geantă de laptop te salvează de grija păstrării dispozitivelor tale pentru că îți asigură protecție și confort. O idee bună și pentru cadoul pe care îl cauți, fiind potrivită aproape tuturor celor care se folosesc de laptop și/sau tabletă.

Alege să dăruiești o geantă business pentru laptop, într-o culoare neutră ce se potrivește oricărui outfit. Este concepută și cu o curea de mână, detașabilă, iar designul este realizat din piele ecologică de înaltă calitate.

Geanta laptop Fun & Basics are un compartiment și o bretele reglabile. Designul său inedit te va scoate întotdeauna în evidență.

Penare

Dacă nu te atrag ghiozdanele sau pur și simplu știi că persoana pentru care cauți un cadou are deja unul preferat, ia în considerare un penar de tip statement. Penarele Zipit au cel mai cool design, fiind constituite dintr-un singur fermoar. Unic și îndrăzneț, penarul poate fi folosit atât de cei mici, cât și de cei mari.  Iată câteva lucruri pe care le poți pune într-un penar, în afară de pixuri și stilouri:

  • Produse travel size
  • Pensule de machiaj
  • Kit de pastile și plasturi
  • Produse de igienă (șervețele, dezinfectant)
  • Căști de telefon, fire USB

În acest mod, poți să refolosești rechizitele care nu mai sunt utilizate la școală.

De asemenea, atunci când nu știi ce să îi dăruiești unui elev sau chiar unui prieten, intră în categoria de penare și găsește unul care poate să se potrivească cu personalitatea celui sau celei mici. Este relevantă compartimentarea și materialele din care este realizat penarul, datorită utilizării sale zilnice și uzurii la care este supus, așadar optează pentru calitate.

Pentru cei mari poți alege oricând o variantă cu un design sugestiv sau chiar ceva în tendințe.

Agendă și/sau jurnal

Un ghid de cadouri din categoria rechizitelor ar fi incomplet fără o secțiune pentru agende și jurnale. Atunci când vine vorba despre achiziționarea unei agende, cel mai important aspect este calitatea ei și modul în care este concepută. Există agende datate, nedatate, organizate în funcție de anumite categorii (listă de activități zilnice, gânduri, idei de proiecte, etc). Poate cel mai inspirat obiect pe care îl poți dărui este un jurnal pentru că te apropie foarte mult de propriile gânduri și planuri. Jurnalul este un obiect personal, iar pentru unii absolut indispensabil. În plus, majoritatea oamenilor de succes au unul în care-și notează ideile și obiectivele.

Un alt aspect relevant, atunci când vrei să alegi o agendă potrivită pentru a fi dăruită, este designul. De aceea, este important ca jurnalul să aibă o copertă pe placul persoanei care-l va primi cadou. Nimic nu seamănă cu momentul în care începi o nouă agendă și ai în fața ta o foaie albă. Dincolo de semnificația unui nou început, paginile unui jurnal pot fi un refugiu la final de zi, atunci când ai nevoie să te relaxezi și să te bucuri de tot progresul tău.

De ce să alegi cadouri din categoria de rechizite?

Se potrivesc oricărui buget. Nu contează ce sumă ai alocat pentru cadouri, pentru că în categoria de rechizite poți găsi lucruri foarte frumoase și utile, la prețuri accesibile. De asemenea, poți verifica și secțiunea de promoții pentru a prinde întotdeauna cele mai bune oferte.

Se potrivesc oricui. Fie că vrei să faci cadou unei elev, fie că se apropie ziua celui mai bun prieten, categoria de rechizite și papetărie este atât de vastă, încât este imposibil să nu găsești ceva care să placă în mod autentic.

Cadouri altfel. Probabil că te-ai plictisit deja de listele clasice de cadouri pe care le poți oferi și primi. De aceea, categoria de rechizite este locul ideal pentru a găsi un cadou unic, special și de folos. Un ghiozdan sau un rucsac pentru laptop va fi mulți ani alături de persoana respectivă și-i va aduce mereu aminte de tine.

Sunt semnificative și practice. Tot ce vei găsi în categoria de papetărie și organizare este potrivit utilizării de zi cu zi. De aceea, mulți preferă cadourile practice, de care se pot bucura cu adevărat. Sunt și semnificative pentru că atunci când cineva alege să îți ofere un lucru de care ai nevoie, cu siguranță îți cunoaște și vrea să îți respecte nevoile.

Sunt instrumente esențiale pentru dezvoltarea personală. Fie că alegi un stilou elegant, fie că te îndrepți către un penar sau chiar un ghiozdan, toate lucrurile pe care le găsești în categoria rechizitelor ajută la dezvoltarea educației și/sau încurajează dezvoltarea personală.

Iată alte rechizite la care nu te-ai gândit, dar pe care le poți oferi cu drag.

Nu știi ce să alegi? Ai la dispoziția ta și online, și în magazine o echipă de specialiști în papetărie și rechizite care te pot ajuta să faci cea mai bună alegere cu putință, în bugetul disponibil. Când vrei să oferi un cadou altfel, practic și elegant în același timp, produsele din magazinele Autograf nu te vor dezamăgi niciodată.

Articole recomandate