< Inapoi

Blog > Brand-uri de top > Rechizitele școlare LEGO | Autograf.ro

Rechizitele școlare LEGO | Autograf.ro

Publicat de: Gabriel Stanescu

27 septembrie 2022

Atunci când îți pregătești lista de rechizite necesare, cu siguranță te îndrepți deja către branduri pe care le-ai mai testat în trecut, pentru că nu vrei să arunci banii pe lucruri de calitate îndoielnică. Calitatea este cel mai important aspect atunci când achiziționezi orice, iar rechizitele nu fac rabat de la acest criteriu. De aceea, este recomandat să investești mai degrabă în produse bune, care te vor ține tot anul, mai degrabă decât în unele pe care vei fi nevoit să le schimbi în câteva luni.

Rechizitele școlare sunt acele lucruri pe care le cumperi la începutul fiecărui an școlar, urmând ca pe parcursul său, să suplimentezi stocul de consumabile, precum caiete, pixuri, etc. Când vine vorba despre ghiozdan, penar și chiar trusele de pictură/ geometrie, vrei să le prelungești utilizarea cât se poate de mult, mai ales că aceste rechizite fac parte din categoria celor pentru care trebuie să aloci un buget mai mare.

Brandurile de renume, precum LEGO, sunt cele care îți garantează produse la cel mai bun randament calitate-preț, datorită tradiției vaste pe care o au în piață și a modului în care au ales să fie recunoscute în conștiința colectivă.

Despre brandul LEGO

Fiind cunoscut ca cel mai important producător de jucării din lume, grupul LEGO poartă un nume derivat din cuvintele daneze ,,leg godt”. Semnificația lor are la bază jocul. Există mai multe categorii de jucării LEGO, împărțite în funcție de diferite teme.

Primul personaj LEGO a fost un polițist din anii ’90, iar compania de jucării de construcții a fost creată tot de un danez.

Rechizitele lor școlare sunt inspirate din jocurile LEGO, iar designul respectă conceptul și tematicile lor. Ghiozdanele și rucsacurile lor au structuri moderne, fără un design foarte încărcat; mai degrabă se urmăresc niște tipare geometrice, exact ca jucăriile cu care poți construi orice. Și penarele, și sacii de sport, și portofelele LEGO sunt incluse în aceeași linie de design, unul care va ieși mereu în evidență, fiind deja un clasic pe piață.

Tipuri de rechizite LEGO

Ghiozdane

Probabil cea mai cunoscută categorie de rechizite a celor de la LEGO o constituie ghiozdanele lor. Cu un design inconfundabil, cu elemente grafice în prim plan, ghiozdanele LEGO sunt cea mai bună opțiune, indiferent de vârsta pe care o are copilul tău. Dacă pentru cei mai mici te vei îndrepta pentru modele colorate, cu multiple compartimente pentru toate instrumentele de scris și de desenat, elevii din clasele mai mari preferă un design simplu și cool.

Pentru cei din gimnaziu și chiar de la liceu, culorile și modele vor fi mai minimaliste, cu accente grafice vizibile.

Caracteristici importante prin care recunoști ghiozdanele LEGO originale:

✅Deseori ghiozdanele LEGO au un compartiment principal destul de spațios, iar în interior se află un buzunar separat, conceput pentru organizarea lucrurilor într-o manieră confortabilă, care se lipește prefect spatelui elevului. Astfel că distribuția greutății va fi egală, dar tu nu va trebui să îți faci griji pentru cum va transporta micuțul sau micuța ta rechizitele de care ai nevoie.

✅Unele modele de ghiozdane vin și cu buzunare laterale, unde pot fi depozitate sticle de apă sau gustări.

✅Designul este unul ergonomic, cu bretele căptușite pentru un confort sporit.

✅Materialele din care sunt fabricate ghiozdanele LEGO sunt de calitate, moi la atingere și care se strâng ușor, în cazul în care trebuie să depozitezi rucsacul într-un spațiu limitat.

✅Există modele care vin la pachet cu accesorii, precum un sac în ton cu ghiozdanul, pentru echipamentul de sport. De asemenea, acesta poate fi utilizat pentru a transporta instrumente suplimentare, pe care nu le folosești zilnic, dar de care ai nevoie o dată pe săptămână.

✅Detaliile care fac diferența. Logoul LEGO este vizibil, fără să epateze, conferind o notă estetică elegantă.

✅Eticheta interioară pentru numele elevului, unde îi poți nota datele de identificare este omniprezentă, pentru ca în cazul pierderii, să poată fi recuperat mai ușor.

✅Probabil cel mai important aspect al ghiozdanelor LEGO este raportul calitate-preț. Întotdeauna accesibile, ghiozdanele LEGO respectă standarde de calitate, care asigură rezistența lor în timp. De asemenea, acestea pot și utilizate și în excursii sau în diferite călătorii, datorită spațiului generos pe care îl oferă.

Rucsacuri 

Similar ghiozdanului, rucsacul este fabricat din materiale moi și poate fi utilizat în călătorii. Există însă și rucsacuri de dimensiuni reduse, potrivit mai ales pentru clasele mai mici, inclusiv pentru grădiniță. În comparație cu clasicul ghiozdan, rucsacul este mult mai versatil, deși ghiozdanul are o mai bună compartimentare.

De exemplu, rucsacul LEGO Signature este confecționat din poliester, iar designul său este unul modern. Pe toate laturile apar elemente reflectorizante. Spatele este căptușit, iar forma este ergonomică este special creată pentru a putea fi purtat în călătorii sau chiar la școală.

De asemenea, dispune de un compartiment principal cu buzunar adițional pentru gustări, iar în interior există un compartiment special pentru laptop sau tabletă.

Fie că îl iei cu tine la școală, fie că îl iei în călătorie, rucsacul este o variantă optimă pentru cei care preferă materialele moi. Versatilitatea lui asigură purtarea în multiple moduri, pentru ca să te bucuri cu adevărat de produsul achiziționat. Designul modern este un plus pentru oricine pentru care aspectul este important.

Rucsacul poate fi o opțiune bună inclusiv pentru grădiniță, acolo unde compartimentarea nu este obligatorie, cei mici având nevoie de spațiu pentru cărțile de colorat, jucării și gustare.

Penare

Penarele, la fel ca și celelalte rechizite LEGO, au o calitate ireproșabilă și sunt disponibile într-o varietate de modele și mărimi. Păstrând același design cu accente grafice, acestea sunt fabricate din materiale durabile. În funcție de nevoile tale sau ale elevului tău, LEGO îți pune la dispoziție penare simple, în care se pot transporta instrumente de scris. Acestea sunt deseori alese pentru cât de practice sunt pentru uzul zilnice. De asemenea, există și penare mai mari, unde pot fi organizate diferite creioane și carioci, instrumente de măsurare pentru matematică, etc.

Alte produse LEGO

✅Portofele cu un design cool

✅Saci pentru echipamentul de sport

Genți pentru sport

✅Portofel pentru carduri

Trollere pentru călătorii

De ce să alegi rechizitele LEGO?

Brand cu tradiție. LEGO nu este doar un brand obișnuit. Are în spate o tradiției veche și o promisiune care a adus fericire multor generații. Dacă ești pasionat de construcțiile lor, aruncă un ochi și peste categoria de rechizite, unde vezi găsi multe produse personalizate.  

Standarde înalte de calitate. Odată cu tradiția, LEGO vine cu o calitate superioară a tuturor produselor sale, materialelor din care sunt confecționate rezistând cu brio utilizării zilnice.

Design inedit. Una dintre emblemele brandului LEGO este designul grafic atât de cunoscut. Fie că preferi produsele cu aspect simplu, fie că ești fanul anumitor colecții dintotdeauna, ai o multitudine de variante când vine vorba despre stil. Indiferent de ce alegi, cu siguranță vei ieși în evidență, LEGO fiind deja un clasic în piață.

Confort și practicabilitate. Rechizitele LEGO nu doar că arată bine, ci sunt și incredibil de confortabile și practice. Ghiozdanele lor au bretele căptușite și o compartimentarea, care ajută la organizarea simplă și rapidă a  rechizitelor

Ți-ar plăcea să explorezi universul LEGO? Vino pe autograf.ro sau în magazinele Autograf din Promenada Mall București și Palas Mall Iași. De acum, poți purta colecțiile tale preferate LEGO și la școală, și la birou.

Articole recomandate