< Inapoi

Blog > Birouri creative > Noua generație de caiete hibrid Oxford | Autograf.ro

Noua generație de caiete hibrid Oxford | Autograf.ro

Publicat de: Gabriel Stanescu

27 septembrie 2022

Scrisul este fundamental nu doar în primii ani de școală, ci și pe tot parcursul dezvoltării. Acesta îți modelează mintea și te ajută să înveți mai repede și mai eficient. Mai mult decât atât, educația este cea mai puternică armă disponibilă pentru a putea rezolva probleme care afectează calitatea vieții tuturor, și de aceea, ai nevoie de cele mai bune instrumente pentru a o desăvârși. Caietele și cărțile sunt rechizitele care nu pot lipsi din niciun ghiozdan, de aceea trebuie să te asiguri că le alegi pe cele potrivite nevoilor tale.

În ceea ce privește caietele,  sunt o grămadă de opțiuni de calitate, dar există  la vânzare caiete cu foi subțiri, transparente, care facilitează transferul cernelii pe verso și care afectează lizibilitatea scrisului. Știai că inclusiv culoarea hârtiei este importantă, pentru că ajută la organizarea eficientă a ideilor și a notițelor tale, dar și la consultarea lor mai ușoară?

Mai mult decât atât, modul în care copii învață în prezent este complet diferit față de ceea ce se întâmpla în urmă cu ani de zile, iar o parte din producătorii de rechizite au învățat să țină pasul cu noile cerințe și să introducă offline-ul in online: mai exact, este pentru prima oară când scrisul de mână poate fi scanat, salvat și distribuit în câteva secunde. Caietele hibride Oxford, compatibile cu aplicația SCRIBZEE, reușesc să elimine prăpastia creată de rigorile educației tradiționale, care se află în conflict cu nevoile actuale.

Prin ce este diferit un caiet Oxford de unul obișnuit?

Caietele Oxford, de dictando sau de matematică, sunt niște rechizite rezistente, care te vor ține ani de zile. În afară de foile albe de calitate, acestea au și coperți la fel de rezistente la îndoire și rupere, pentru ca tu să nu îți faci griji cu privire la depozitarea lor adecvată. Mai ales în cazul în care elevul percepe ca pe o corvoadă aranjarea rechizitelor și păstrarea lor într-o formă intactă, caietele Oxford sunt salvatoare. Coperțile din cartonul gros, în multiple culori și nuanțe,  te ajută să te bucuri de ele oricât de mult timp.

Designul caietelor Oxford variază de la minimalism la opțiuni colorate și există o varietate de modele, pentru toate gusturile. De aceea, poate fi utilizat la orice vârstă, mai ales că reprezintă prima generație de caiete hibrid, care îmbină tradiția cu digitalizarea.

Inovație și digitalizare

Caietele Oxford par la prima vedere unele simple, fără să aducă nimic special. O parte din ele vin însă împreună cu aplicația SCRIBZEE, pe care o poți descărca din magazinul Google Play sau din AppStore. Cu ajutorul acesteia, îți vei putea scana notițele, care vor fi automat convertite în text. Le poți ulterior împărtăși cu colegii de școală sau de serviciu, pentru a vă eficientiza munca de echipă.

Versatilitate la îndemâna oricui

Caietele Oxford au fost concepute pentru a putea fi utilizate atât de elevi sau studenți, cât și de profesioniști, care preferă să își noteze pe hârtie ideile și planurile. Mai mult decât atât, cu aplicația SCRIBZEE tot ceea ce scrii poate fi convertit în text și trimis mai departe, fără grija pierderii informației.

Caiete produse cu grijă față de mediul înconjurător 

Pentru că responsabilitatea față de resursele naturale este obligatorie pentru viitorul copiilor noștri, caietele Oxford sunt produse printr-un proces de fabricare care asigură cel mai mic impact asupra mediului înconjurător. Hârtia provine întotdeauna din exploatări sustenabile. Mai mult decât atât, acesta se poate recicla după utilizare.

Cum îți schimbă modul de a scrie și de a planifica un caiet Oxford?

Hârtia obișnuită vs hârtia optică

Hârtia obișnuită este în general foarte subțire, ușor transparentă și de cele mai multe ori permite transferul facil al cernelii pe verso. De asemenea, există și hârtie care absoarbe foarte repede cerneala, iar aceasta se împrăștie, fapt ce conferă un un aspect neîngrijit scrisului de mână.

Deși există desigur și hârtie cu diverse grosimi, cele mai multe dintre caietele de pe piață folosesc coli subțire, pentru a putea produce o cantitate cât mai mare de articole.

Hârtia optică este infinit mai rezistentă la rupere. Suprafața acesteia este fină, iar scrisul nu se împrăștie, deoarece foile nu au un nivel de absorbție ridicat. Este cea mai bună hârtie pe care o poți găsi pe piață, calitatea sa garantând și rezistența în timp a caietelor. Tehnologia care permite controlul cernelii pe foaie (aceasta nu se va scurge și nici nu se va împrăștia) îți asigură un scris lizibil și curat, pentru ca notițele tale să poată fi consultate și folosite cu ușurință.

Eficiență sporită

Dacă până acum ai fost obișnuit să scrii pe caiete obișnuite sau chiar pe foi albe, știi ce înseamnă să cauți o informație specifică și să nu o găsești. Modul în care salvezi și cum îți organizezi notițele determină eficiența ta zilnică. Întrucât cei de la Oxford au propria aplicație de scanat și stocat informații, SCRIBZEE, acest lucru te ajută să-ți ții documentele în perfectă ordine și mereu la îndemână.

Astfel că, ori de câte ori e necesar să accesezi un curs sau o listă de sarcini pe care trebuie să le duci la bun sfârșit, intri direct folderul creat, unde le vei putea consulta cu ușurință, fără să cari caietul după tine. Nu mai este nevoie să păstrezi maculatura ani de-a rândul în casă, pentru că Oxford îți pune la dispoziție instrumente moderne de organizare a informației, iar pregătirea pentru evaluări și examene devine mult mai facilă când poți accesa cu un click informațiile notate în urmă cu 3 ani de zile, explicate pe înțelesul tău.

Caiete Oxford pentru școală, liceu și facultate

Cele mai bune caiete pentru elevi și studenți au coperți rezistente, un design inedit, iar spirala le face extrem de practice. Disponibile în 4 colecții diferite, caietele Oxford transformă scrisul într-o activitate plăcută. Spirala permite deschiderea la 360° și asigură un confort sporit atunci când sunt folosite.

Hârtia este de cea mai bună calitate, pentru ca să nu-ți faci griji pentru cum vor arăta notițele la final de zi. Scrisul nu se transferă pe verso, iar chiar și cel mai neatent elev se va putea mândri cu un caiet îngrijit.

Caiete Oxford pentru office

Agentele și caietele sunt lucruri de bază în organizarea eficientă a zilelor sau a proiectelor pe care le derulezi, chiar dacă activitatea este digitalizată. De aceea, ai nevoie de un ajutor de nădejde pentru planurile tale. Agenda unei întâlniri este disponibilă și când ai ales să scrii de mână minuta ședinței, desenele sau tabelele create ad-hoc pot fi de asemenea scrise direct pe hârtie și apoi transferate în mediul digital ș.a.m.d.

În plus, scrisul de mână hrănește creativitatea, iar suprafața netedă a foii asigură o alunecare ușoară și plăcută a instrumentului de scris, indiferent dacă folosești stiloul sau chiar un creion. Coperta groasă și designul minimalist transformă caietul într-un substitut perfect pentru o agendă de business.

Tot ce trebuie să știi despre aplicația SCRIBZEE

SCRIBZEE este aplicația care îți schimbă complet modul în care îți iei notițe. Scrie-ți planurile sau cursurile de la școală, scanează și trimite mai departe sau păstrează-le pentru mai târziu. Poți ajuta un coleg sau chiar lucra împreună cu cineva pentru un proiect pe care îl desfășurați. Tot ceea ce notezi este convertibil, așa că poți salva inclusiv schițe de la matematică sau diferite tabele și calcule, desene, etc.

Ai acces permanent la toate informațiile de care ai nevoie

Pentru că ai toate notițele într-un singur loc, le poți utiliza oricând ai nevoie. Astfel ești mereu pregătit pentru evaluările de la școală. De asemenea, poți studia oriunde și oricând, fără să fii nevoit să  cari după tine caiete mai vechi. Mai mult decât atât, poți împărtăși cu colegii informațiile notate, pentru a învăța și mai eficient.

Fără ghiozdan sau rucsac greu

Pentru că toate cursurile, temele și lecțiile pot fi salvate în telefonul tău cu o singură aplicație, nu mai este nevoie să umpli ghiozdanul sau rucsacul cu o mulțime de caiete pe care în trecut erai obligat să le iei cu tine. Îți poți permite să te limitezi doar la ce este esențial, pentru că SCRIBZEE te ajută să înveți într-un mod practic și ușor. Un singur caiet Oxford și toate cursurile tale pot fi accesate, în foldere separate, de pe orice device folosit de tine. Caietele Oxford facilitează eficiența, productivitatea și învățarea.

Organizarea notițelor nu mai este o corvoadă

Probabil unul dintre motivele pentru care îi este atât de greu unui elev să-și organizeze rechizitele are legătură cu multitudinea lor. Și pentru că se utilizează în fiecare zi, un sistem de ordonare a lor e greu de realizat. Invariabil elevii ajung să-și caute un caiet pierdut ori ajungi la birou fără să iei lista de task-uri cu tine sau fără agenda întâlnirii de săptămâna trecută. Cu SCRIBZEE, nu trebuie să-ți mai faci griji pentru notițele tale!

Mai mult decât atât, oricine are acces la caietul Oxford poate scana și utiliza ulterior informațiile notate, folosind SCRIBZEE.

Partajează notițele și ideile tale scrise pe hârtie cu toată lumea

Distribui cu ușurință orice notiță, idee sau plan folosind SCRIBZEE pe e-mail, WhatsApp sau SMS.

De ce să alegi un caiet Oxford?

Hârtie optică de cea mai bună calitate. Cel mai important element atunci când alegi un caiet sau o agendă este calitatea hârtiei. Foile oricărui caiet care poartă marca Oxford sunt albe, fără să fie transparente. Cerneala nu se transferă pe verso, iar tu te vei putea bucura de o experiență de scris fără mâzgălituri. De asemenea, pentru că suprafața hârtiei este moale, instrumentul de scris va aluneca ușor și scrisul devine mai citeț și mai caligrafic.

Rechizite hibrid, care fac legătura între digital și tradiție. Ca să aduci educația la nivelul prezentului ai nevoie de instrumente care acoperă marea prăpastie între online și offline, care îți facilitează modul în care culegi informații, dar și cum le revizuiești/ consulți. Cu aplicația SCRIBZEE poți stoca toate cursurile de care ai nevoie la școală, proiectele în echipă și chiar planificarea zilnică a sarcinilor tale de serviciu. SCRIBZEE vine în ajutorul tău și cu funcția de trimitere în câteva secunde a documentelor prin email/sms/WhatsApp, pentru ca munca să fie cu adevărat eficientă.

Redescoperă plăcerea scrisului de mână. Fie că vorbim despre elevi sau studenți, fie despre persoane care lucrează la birou, de profesioniști din orice domeniu, cu toții au nevoie de un spațiu în care să își însemneze și să-și vizualizeze ideile. Scrisul de mână impulsionează creativitatea și deschide în minte uși pe care online-ul nu le poate accesa deocamdată. Pentru a încuraja scrisul de mână, ai nevoie de o hârtie pe care gândurile, informațiile și planurile tale să se aștearnă cât mai ușor.

Grijă față de mediul înconjurător. Caietele Oxford sunt fabricate cu grijă față de resursele naturale, iar lemnul provine din zone exploatate în mod sustenabil. Mai mult decât atât, o dată folosită, toată hârtia de la Oxford poate fi reciclată și reutilizată.

Unde găsești cele mai cool caiete Oxford?

Pe autograf.ro și în magazinele fizice din Mall Promenada București și Mall Palas Iași, găsești toată gama de caiete Oxford, de o multitudine de opțiuni și variante pentru a alege caietele de care ai nevoie la școală și la serviciu. Nu uita să descarci și aplicație SCRIBZEE și să te bucuri de experiența completă Oxford!

Articole recomandate