Jocuri de societate

  Jocuri de societate corespunzătoare nivelului de dezvoltare a copilului tău

  Jocurile de societate sunt concepute să îmbine divertismentul, plăcerea jocului și educația prin interacțiune. De asemenea, acestea sunt create să promoveze cooperarea, lucrul în echipă și să dezvolte abilitățile sociale, de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor potrivite. Fiecare model are în vedere interesele și gradul de dezvoltare al copiilor în funcție de categoriile de vârstă. 

  Copilăria reprezintă o perioadă dedicată dezvoltării fizice și emoționale, în care micuții își construiesc personalitatea și descoperă abilitățile care-i formează în viitori adulți. Completează colecția de jocuri cu puzzle-uri, jocuri de societate, jocuri educative și de logică, toate disponibile la un preț excelent în magazinul nostru!

  Joc de societate - șah, domino, cricket, table, bingo și multe altele pentru micuți

  Fiecare joc de societate este fabricat din materiale durabile, concepute pentru utilizarea frecventă și manipularea sigură de către cei mici. Componentele acestor produse atrag atenția prin cromatica delicată și personajele pline de viață care adaugă un element vizual plăcut la experiența jocului. În plus, sunt gândite după reguli ușor de asimilat și urmat de către juniori. De asemenea, pot fi privite drept instrumente orientate către formarea emoțională a adultului în devenire. Produsele asigura beneficii educative precum: stimularea abilităților cognitive, simțul strategic, puterea de concentrare, gândirea logică și găsirea soluțiilor adecvate care să conducă la rezolvarea unei probleme specifice.

  Jocurile de societate, jocurile de cărți și jucăriile educative reprezintă mai mult decât un instrument de divertisment. Produsele asigură micuților prilejul de a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni, departe de dispozitivele cu lumină albastră. În acest fel, juniorii se dezvoltă prin joacă, stabilesc legături de prietenie, învață să-și comunice părerile, creând amintiri prețioase. 

   

  Nu am putut gasi produse conform selectiei.

  Cos de cumparaturi

  Subtotal 0,00 lei

  Recomandari din Jocuri de societate