Carti de colorat

  Cărți de colorat – descoperă o lume plină de culoare

  În pofida lumii digitale în care trăim și a atracției pentru tehnologie, copiii se bucură încă de o activitate clasică prin care se distrează și învață în același timp: folosirea cărților de colorat pentru copii. Fiind atât de simplă, dar totuși purtătoare a unui univers al imaginației, o carte de colorat stimulează creativitatea micuților. Aceștia pot utiliza o varietate bogată de instrumente prin care să dea viață desenelor, precum niște creioane cerate, care dau un aspect vintage și sunt super ușor de utilizat. De asemenea, se pot folosi carioci, care sunt ideale pentru contur sau pentru evidențierea anumitor detalii. Pentru prichindei, această activitate are numeroase avantaje, mai ales în aceea ce privește creșterea lor armonioasă, pentru că stimulează partea creierului care este responsabilă de sentimentul de relaxare și împlinire.

  Cărți de colorat pentru copii – achiziționează-i una micuțului tău pentru o dezvoltare armonioasă!

  Vei vedea bucuria pe chipul micuțului tău de fiecare dată când acesta descoperă un nou set de cărți de colorat pentru copii. De asemenea, poți explora alături de el magia găzduită în multe dintre acestea, un univers animat de creioane colorate și multă imaginație. Petrece timp de calitate împreună cu copilul tău, colorând în cărticele de colorat și amuzându-vă de modul în care diferite animale, flori sau personaje prind viață sub instrumentele voastre!

  Așadar, o modalitate minunată de a dezvolta spiritul artistic a celui mic o reprezintă cărțile de desenat pentru copii prin care se poate realiza pictură pe numere, unde, indiferent de talent și simțul artistic, va reuși să creeze o capodoperă. Orice carte de copii de colorat va avea un efect benefic asupra imaginiației celui mic.

   

  Carti de colorat disponibile in modele variate

  6 produse

  Descrescator
  Vezi ca Grid Lista
  1. CARTE DE COLORAT 20 X 20 CM 48 PAGINI MOTIV MERMAID
   22,58 lei
   Livrare in 48-72 ore
  2. CARTE DE COLORAT A4, 16 PAGINI, MIJLOACE DE TRANSPORT II
   6,71 lei
   Livrare in 48-72 ore
  3. CARTE DE COLORAT A4 24 FILE DIVERSE MODELE
   8,90 lei
   Stoc 0 - pentru informatii contactati un reprezentant
  4. CARTE DE COLORAT A4, 16 PAGINI, SPORTURI II
   6,71 lei
   Livrare in 48-72 ore
  5. CARTE DE COLORAT A4, 16 PAGINI, MIJLOACE DE TRANSPORT
   6,71 lei
   Livrare in 48-72 ore
  6. CARTE DE COLORAT A4, 16 PAGINI, SPORTURI
   6,71 lei
   Livrare in 48-72 ore

  6 produse

  Descrescator
  Vezi ca Grid Lista