Despre noi

Ne-am imaginat un loc unde stiloul alunecă mai ușor pe hârtie, unde ideile se nasc și prind imediat contur, unde entuziasmul unui nou început devine molipsitor. Ne-am dorit să creăm un mediu care-ți oferă inspirație și care elimină blocajele creative și mai ales, limitele auto-impuse. Am gândit magazinele Autograf ca un spațiu unde creativitatea, talentul și ambiția își găsesc echipamentul necesar pentru a prinde  viață. Pentru că, de cele mai multe ori, doar semnăturile celor care lucrează constant ajung să fie considerate autograf.

La momentul lansării primului magazin Autograf în 2012, acesta a fost privit ca un pariu îndrăzneț, deoarece multă lume nu concepea că publicul român este pregătit pentru magazine care se axează pe birotică și papetărie de calitate, la un moment în carte piața era preponderent invadată de produse de calitate foarte proastă, la prețuri derizorii. Cei peste 10 ani de existență dovedesc că și în România, calitatea la preț corect este căutată și apreciată.

Suntem o echipă cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu și suntem conștienți că niciun părinte nu-ți dorește să fie nevoit să schimbe ghiozdanele copiilor săi în fiecare an, să cumpere zeci de stilouri până va găsi marca potrivită sau să facă nenumărate drumuri pentru a reuși că cumpere tot necesarul de rechizite. În cele din urmă, produsele de papetărie și birotică care nu sunt calitative sau alegerile nepotrivite ajung la coșul de gunoi mai devreme decât crezi și sunt departe de a fi o investiție.

De aceea, în magazinele Autograf și pe autograf.ro, am făcut o selecție riguroasă de peste 8 000 produse de papetărie pentru școală și birou, de care te poți folosi cu adevărat, la un raport calitate-preț excelent. Nu vei găsi produse care se strică de la prima utilizare sau care nu funcționează la parametrii optimi, ci doar branduri cunoscute, care gândesc și cele mai mici detalii, având mereu în minte nevoile clienților lor. Dacă privești aceste lucruri ca un moft, gândește-te că, așa cum nu poți să excelezi în caligrafie cu un instrument de scris cu penița strâmbă, care zgârie sau care pătează foaia cu prea multă cerneală, nici cel mai silitor elev nu poate să aibă un scris citeț, când nu are în mână stiloul potrivit. Lizibilitatea scrierii de mână ține în egală măsură de talentul celui care scrie, dar și de instrumentele folosite.

Viziunea noastră este că instrumentele nepotrivite nu stimulează creativitatea și nici nu reușesc să stabilească conexiunea dintre digital și tradițional. Contrar prejudecăților, piața de papetărie și birotică este una inovativă, foarte atentă la nevoile beneficiarilor finali. Atât copiii, cât și adulții au nevoi unice, speciale, unii sunt dreptaci, alții stângaci, unii au nevoie să-și exprime personalitatea, alții au nevoie de ordine sau de haos controlat, dar toți simt nevoia de a lucra mai eficient.

Prin urmare, produsele evoluează în continuu: de la caiete care-ți permit printr-o aplicație gratuită să-ți scanezi, salvezi si organizezi notițele, la ghiozdane pe care le poți folosi și ca troller, și ca rucsac, la sisteme de planificare pentru școală și birou care nu te lasă să uiți și/sau să pierzi din vedere lucrurile esențiale sau penare unice, pe care le poți personaliza după cum vrei. Din acest motiv, în magazinele Autograf găsești produse de papetărie care par că-ți citesc gândurile și îți îndeplinesc dorințele.

Misiunea Autograf este să-ți echipeze creativitatea și să-ți stimuleze dorința de a excela. Scopul nostru este să te ajutăm să-ți creezi mediul ideal pentru a fi mai eficient și mai organizat, oferindu-ți ocazia de a încerca, înainte de a alege.

Poți să testezi produsele noastre în magazin și beneficiezi de aceeași consiliere de specialitate atât în locațiile nostre fizice, dar și în online! Orice nou început vine cu multe semne de întrebare, cu speranță și goluri în stomac. Rolul nostru este să-ți ușurăm cât mai mult procesul de decizie și cumpărare, să reușim să-ți înlocuim grijile cu entuziasm și optimism, deoarece primul pas către reușită este echiparea pentru orice provocare. Vino și echipează-ți creativitatea în magazinele Autograf și pe autograf.ro!

Echipează-ți creativitatea!

 

De ce să alegi Autograf?

✅ Poți să vezi și să testezi în magazinele noastre, inclusiv online, o selecție de produse de papetărie de o calitate ireproșabilă, la prețuri mai prietenoase decât te aștepți!

✅ Zero timp pierdut. Zero bătăi de cap. Nu știi de ce ai nevoie pentru școală? Te ajutăm noi! În magazinele Autograf și pe autograf.ro găsești absolut tot ce ai nevoie și știi de la început care este necesarul orientativ de rechizite pentru fiecare an școlar, inclusiv pentru grădiniță!

✅ În caz de nevoie, suntem gata să-ți oferim asistență pentru a alege produsele care ți se potrivesc cel mai bine, atât în magazinele fizice, cât și online!

✅ Peste X produse din magazinul nostru online sunt disponibile pentru livrare în 24 de ore! Convinge-te singur și comandă online, pe autograf.ro!

✅ Beneficiezi de transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 100 de lei pentru București și 250 lei pentru restul țării.

✅ Ai garanția calității. Doar produse de la branduri cunoscute, care fac ceea ce promit!

Cumperi fără niciun risc. Poți returna gratuit produsul în decurs de 14 zile calendaristice.

✅ Te bucuri de cel mai bun raport calitate-preț și de oferte speciale la sute de produse și online, și în magazine.

 

Comandă acum

Cos de cumparaturi

Subtotal 0,00 lei