Plastilina si accesorii

  Plastilina – o soluție pentru stimularea creativității prin joacă

  Plastilina, care poate să fie, spre exemplu, la borcan sau la găletușă, se regăsește de multe ori pe lista cu rechizite școlare, alături de acuarele, tempera, ulei, acrilice, dar și alte produse. Toate acestea sunt folosite în cadrul activităților creative la școală, dar chiar și la grădiniță. În plus, dacă îți dorești o seară distractivă în familie, este suficient să cumperi diferite forme pentru plastilină cu care să vă jucați ore întregi.

  Modelarea plastilinei are multiple beneficii asupra copiilor, principalele fiind dezvoltarea motricității fine și a creativității. Pentru adulți, joaca cu formele de plastilină poate fi un mod bun de relaxare și de petrecere a timpului alături de cei mici.

  Forme din plastilină – cum le alegi pe cele potrivite?

  Poți opta pentru plastilină pentru modelaj, în diferite culori, pe care o poți folosi la realizarea modelelor dorite sau poți alege formele pentru plastilină care te scot din impas în momentele în care nu știi ce să modelezi cu cel mic. Pe site-ul nostru există pachete de plastilină de copii cu forme diverse – mașini, dinozauri, animale, păsări etc. Poți alege orice tip de forme cu plastilină, atât timp cât ții cont și de vârsta copilului. Spre exemplu, un copil de 3 ani nu se va putea juca cu o plastilină care este cu forme mult prea complexe, în această situație fiind ideală cea de modelat simplă, colorată. Bineînțeles, orice tip de plastilină pentru copii mai mici trebuie folosită sub atenta supraveghere a unui adult.

  În magazinul nostru vei găsi o varietate mare de plastilină și accesorii pentru acest tip de joacă. Așadar, selectează plastilină modelatoare de diferite culori și forme, dar și diverse seturi de pictură și desen și pensule, deoarece sunt potrivite atât pentru activitățile de la grădiniță, cât și pentru cele de acasă.

  Plastilina si accesorii disponibile in modele variate

  1-48 din 67 produse

  Page
  Descrescator
  Vezi ca Grid Lista
  1. Set plastilina magica ALPINO Magic Dough - Animals
   54,06 lei
   Livrare in 24 ore

  1-48 din 67 produse

  Page
  Descrescator
  Vezi ca Grid Lista