Foarfeci copii

  Foarfeca de copii – un ajutor de nădejde pentru orice proiect creativ

  Foarfecele pentru copii sunt special create pentru a fi folosite de cei mici, având anumite caracteristici care le fac potrivite pentru a fi utilizate în siguranță de aceștia. Spre exemplu, foarfeca pentru copii este mai ușoară decât una normală. De asemenea, are un mâner ergonomic, cu zonă cu atingere moale pentru o aderență fermă. În plus, datorită vârfurilor rotunjite se pot preveni accidentarile atunci când micuții lucrează la un proiect creativ.

  De pe site-ul nostru ai posibilitatea de a achiziționa un astfel de instrument adecvat pentru orice proiect la care lucrează cel mic, plus multe alte produse esențiale pentru școala primară. Foarfecele pentru hârtie de copii sunt ideale pentru mâinile mici și sunt confecționate din materiale de calitate. Așadar, selectează o foarfecă din plastic pentru copii, pentru stângaci sau dreptaci, utilă pentru mai multe întrebuințări de pe autograf.ro!

  Foarfece de copii – modele atractive pe placul micuților școlari

  Ce poate face proiectul unui copil mai interesant dacă nu ustensilele colorate pe care le folosește pentru conceperea lui? De aceea, foarfecele pentru copii vin într-o varietate de mărimi și nuanțe, tocmai pentru a atrage puștii de toate vârstele să se implice în proiecte creative. Cu siguranță, vor fi mult mai încântați să se implice în realizarea unei teme de lucru manual dacă au o foarfecă școlară pe placul lor, dar și alte elemente, precum rigle, echere și raportoare, hârtie creponată, glasată și colorată sau diferite instrumente școlare. Poate că acest lucru le va deschide apetitul și își vor da seama de înclinațiile practice pe care le au. Pentru părinți, vestea aceasta nu poate fi decât una bună pentru că vor ști în ce direcție să își îndrume copilul. Și totul doar de la o foarfecă pentru copii!

  Foarfeci copii disponibile in modele variate

  9 produse

  Descrescator
  Vezi ca Grid Lista
  1. Foarfeca otel, 13cm, varf rotund, DONAU Kids - culori asortate
   3,30 lei
   Livrare in 24 ore
  2. FOARFECA SCOLARA PORTABILA CU PROTECTIE VIVID DELI
   10,88 lei
   Livrare in 48-72 ore
  3. FOARFECA SCOLARA LAMA PLASTIC 13 CM DELI
   5,94 lei
   Livrare in 48-72 ore
  4. FOARFECA SCOLARA CU PROTECTIE LOLLYPOP DELI
   7,97 lei
   Livrare in 48-72 ore
  5. FOARFECA SCOLARA CU PROTECTIE GRIP ROSIE FABER-CASTELL
   13,49 lei
   Livrare in 48-72 ore
  6. FOARFECA SCOLARA CU PROTECTIE GRIP ALBASTRA FABER-CASTELL
   10,81 lei
   Livrare in 48-72 ore
  7. FOARFECA SCOLARA 12CM CU PROTECTIE PLASTIC DELI
   4,45 lei
   Livrare in 48-72 ore

  9 produse

  Descrescator
  Vezi ca Grid Lista