Puzzle-uri copii

  Puzzle copii - interactiv şi strategic pentru dezvoltarea abilităţilor cognitive

  Puzzle-ul pentru copii reprezintă o modalitate captivantă și educativă care ajută la dezvoltarea abilităților cognitive. La Autograf găseşti puzzle-uri online pentru copii care îi încurajează pe cei mici să exploreze, să învețe și să se bucure de procesul de rezolvare a problemelor. De exemplu, un puzzle 3D pentru copii cu animale și personaje din desene animate, cu diferite scene colorate din povești sau lumi fantastice, îi va oferi copilului tău o experiență de învățare distractivă.

  Disponibile într-o varietate de teme și dificultăți, puzzle-urile pentru copii sunt adaptate diferitelor grupuri de vârstă și niveluri de dezvoltare. Așadar, ai posibilitatea de a alege un puzzle de copii online care stimulează imaginația și logica pentru dezvoltarea abilităţilor cognitive. De asemenea, o astfel de variantă inspiră și încurajează dezvoltarea creativă a copiilor într-un mod interactiv.

  Puzzle pentru copii - perfect pentru descoperirea universului educativ și distractiv

  Pe lângă aspectul plăcut, un puzzle online pentru copii oferă numeroase beneficii educaționale. Fiecare model ajută la îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor și a gândirii logice, contribuind la dezvoltarea concentrării și a atenției la detalii. De asemenea, un puzzle de copii promovează îmbunătățirea abilităților motorii fine și a coordonării, deoarece micuții trebuie să potrivească și să manevreze piesele cu precizie pentru a completa imaginea.

  Pe lângă un puzzle pentru copii online, mai poți achiziționa și alte jocuri care să le dezvolte atenția, cogniția, imaginaţia și creativitatea. Optează pentru jocuri de societate ce pun accent pe dezvoltarea colaborării, jocuri de cărți pentru dezvoltarea atenției și concentrării, jocuri de logică ce pot ajuta la deprinderea rezolvării problemelor şi jocuri educative deosebite.

  Puzzle-uri copii disponibile in modele variate

  1-48 din 200 produse

  Page
  Descrescator
  Vezi ca Grid Lista
  1. Puzzle din lemn - Forme de animale
   59,00 lei
  2. Puzzle La plaja Hubelino (35 piese)
   86,00 lei
  3. Puzzle - Sortator de forme
   66,00 lei
  4. Puzzle din lemn - Doua forme
   49,00 lei
  5. Joc Gaseste oile Hubelino (82 piese)
   121,00 lei
  6. Joc Tangram Hubelino (36 piese)
   121,00 lei
  7. Joc Color-Sudoku Hubelino (33 piese)
   121,00 lei
  8. Placa de baza 26x26 Hubelino
   43,00 lei

  1-48 din 200 produse

  Page
  Descrescator
  Vezi ca Grid Lista

  Cos de cumparaturi

  Subtotal 0,00 lei