Carioci

Carioci colorate pentru desenat, colorat, școală sau birou

Te afli în căutarea unor carioci care să completeze trusa copilului tău? Cariocile sunt instrumente versatile, fiind indicate atât pentru desenat, colorat, cât și pentru sublinierea cursurilor sau pentru notițe importante. Selecția disponibilă pe site-ul nostru oferă seturi de carioci care excelează la capitolul calitate-preț. Dotează-ți propriul birou sau dăruiește-i juniorului tău carioci colorate pentru scris și desenat oferite de cele mai îndrăgite mărci din domeniu.

Surprinde-ți copilul și susține-i pasiunea pentru frumos cu articole art&craft, articole pentru quilling și origami, dar și seturile de creioane cerate dedicate cărților de colorat care cuceresc printr-o grafică de excepție.

Seturi de carioci - alege cele mai bune carioci la prețuri ieftine sau scumpe în funcție de activitățile tale

Magazinul nostru îți pune la dispoziție seturi de carioci asortate, standard sau bicolore, simple sau cu dublu capăt, cu vârf flexibil (tip pensulă) sau fix și cu scris de grosimi diferite. Seturile de carioci colorate super lavabile permit curățarea completă a pielii și a suprafețelor care intră în contact cu cerneala. Desenele vor prinde viață grație culorilor luminoase, iar notițele vor deveni mai ușor de asimilat cu nuanțele pastelate și neon, potrivite pentru toate tipurile de hârtie. Trusele de carioci colorate impresionează inclusiv prin rezistența vârfurilor, calitate ce recomandă produsul utilizării repetate. Gama prezentă este, de asemenea, completată de cariocile corectoare care șterg cerneala, dar și de cariocile parfumate, care vor imprima un miros plăcut și un farmec aparte desenelor tale.

Trusele echipate cu carioci pentru desenat sau creioane colorate se adresează atât preșcolarilor, elevilor, cât și adulților care doresc să lucreze cu produse de calitate superioară.

Carioci disponibile in modele variate

1-48 din 375 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista
 1. Carioca ARTLINE Supreme, varf flexibil (tip pensula) - mov
  5,35 lei
  Livrare in 24 ore
 2. Carioca lavabila, 10 culori/set, ALPINO Baby - Maxi
  32,40 lei
  Livrare in 24 ore
 3. Carioca lavabila, 12 culori/cutie, ALPINO Maxi
  20,20 lei
  Livrare in 24 ore
 4. Carioca lavabila, 24 culori/cutie, ALPINO Maxi
  40,00 lei
  Livrare in 24 ore
 5. Carioca varf subtire, 6 culori/set, GIMBOO
  2,35 lei
  Livrare in 24 ore
 6. Carioca varf subtire, 12 culori/set, GIMBOO
  4,64 lei
  Livrare in 24 ore

1-48 din 375 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista